dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Passarel·la solidària a Pineda

Plaça de les Mèlies | Foto: Arxiu

Plaça de les Mèlies | Foto: Arxiu

L’Associació de Comerciants de Pineda de Mar organitza el diumenge 8 de setembre un esdeveniment dedicat al sector de la moda. Aquesta iniciativa vol dinamitzar l’activitat comercial dels establiments adherits i de la zona en general. Des de les 10 del matí fins les 9 al vespre tindrà lloc la Fira Outlet a la Plaça de les Mèlies, en la què hi seran presents els establiments d’aquesta associació pinedenca.

Durant tot el dia hi haurà activitats per tots els visitants, des d’un taller de personal shopper, un taller de maquillatge i perruqueria i una demostració de Body Painting. Pels més petits es comptarà amb la visita, durant el dia, de personatges Disney a la zona infantil, on hi haurà inflables i maquillatge per nens.

A les 7 de la tarda, després de la cercavila a càrrec de les Forces Infernals de Poblenou i de l’espectacle de Màgia Borrell, tindrà lloc l’activitat estrella de la Fira, la desfilada de moda i noves tendències. Els encarregats de lluir els productes dels establiments de l’Associació seran els models i les models de Trendy Models juntament amb altres models no professionals de la zona. A més, nens i nenes de l’Associació de Persones amb Discapacitat de l’Alt Maresme (ADIAM) també estaran presents a la desfilada, mostrant els productes d’un dels comerços de Pineda.

L’organització ha informat que l’entrada a la desfilada serà controlada a través de la compra d’entrades,”una manera de restringir l’aforament perquè tots els assistents puguin gaudir de la comoditat i espectacularitat del programa preparat”, han assenyalat. La recaptació de la venta de les entrades anirà destinada a l’ADIAM.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris