dissabte, 24 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda becarà alumnes d’estudis superiors

Ajuntament de Pineda | Foto: Arxiu

Ajuntament de Pineda | Foto: Arxiu

10.000 euros anuals. Aquesta és la xifra que l’Ajuntament de Pineda de Mar destinarà anualment per becar als alumnes d’estudis superiors (universitat i cicles formatius de grau superior) que tinguin dificultats econòmiques per fer front a les despeses de matriculació, llibres i transport.

Des del consistori pinedenc assenyalen que es tracta d’una línia de beques de nova creació, amb la que el Govern municipal vol “suplir les retallades i encariments que estan patint els estudiants universitaris i de cicles formatius”. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Pineda assegura que vol “facilitar l’accés al estudis superiors i millorar la qualificació professional dels joves pinedencs”. L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC), ha manifestat que “és una aposta del govern local per ajudar a les famílies amb pocs recursos i als joves que volen fer una carrera universitària, així com per millorar els índex de formació superior de la població”.

Entre les condicions per accedir a aquest ajut cal que la unitat familiar de l’estudiant pel qual es sol·licita la beca tingui una renda per càpita inferior als 12.000 euros. També, les bases preveuen puntuar en funció dels currículums acadèmics de cada alumne.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per