dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Porten al ple la presència de rates

Imatge: YouTube

Imatge: YouTube

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Mataró ha anunciat que portarà al proper ple la presència de rates al parc de Cerdanyola. Segons els socialistes, els veïns i veïnes de la zona els han fet arribar queixes en aquest sentit a través de les xarxes socials. Els membres del PSC, que asseguren que han observat aquesta problemàtica sobre el terreny, consideren que l’existència dels rosegadors al parc mataroní ha creat incomoditats que “en la gent ocasiona aquesta plaga” i una “important alarma social” al barri.

El Grup Municipal socialista assegura també que l’Associació de Veïns els ha informat que han fet repetides queixes al respecte, i que “aquestes no han estat ateses” pel Govern mataroní. En el seu text, el PSC Mataró demana una “actuació urgent” per acabar amb aquesta plaga de rates que hi ha al Parc de Cerdanyola, i reclama que el consistori faci accions similars a d’altres espais de la ciutat on també hi ha constància de la presència dels rosegadors.

L’existència de rates al Parc de Cerdanyola de Mataró també ha estat denunciada a través d’un vídeo publicat al portal YouTube, on els seus autors asseguren que “les rates salten com conills”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris