dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Previsió del temps (Del 28 al 30 de juny)

.

.

Aquest cap de setmana l’ambient ha de començar a ser d’estiu amb unes temperatures que aniran pujant lentament i uns ruixats que han de desaparèixer. Així doncs, esperem un divendres que començarà amb unes temperatures molt suaus al matí. No s’espera que els termòmetres baixin dels 15ºC en cap punt de la comarca. Això si, a primeres hores no es descarta alguna boirina a l’interior que ràpidament s’hauria de desfer. A partir de mig matí el cel podria quedar bastant assolellat tot i que ràpidament es taparia i començarien a descarregar alguns ruixats com ja ha passat aquest dijous passat. Els ruixats podrien afectar la comarca a partir del migdia i en conjunt tindrem una tarda inestable a tot el nord-est de Catalunya. No es descarta alguna tempesta tot i que difícilment afectaria la comarca. Les temperatures màximes es mourien entorn els 25ºC més altes allà on el cel aguanti més seré. Durant la nit els ruixats desapareixerien tot i que podria quedar alguns ruixats residuals cap a l’interior de la comarca, molt poca cosa en conjunt. S’esperen acumulacions al llarg del dia que no superarien els 10 litres per metre quadrat. La mar estarà molt encalmada, sobretot al sud de la comarca, una mica més moguda cap al nord fruit del vent de Tramuntana que continuarà bufant a l’extrem nord de Catalunya.

.

.

De cara a dissabte, creiem que continuarem amb la tònica de intervals de núvols que ens aniran creuant al llarg del dia, una mica més compactes durant la tarda i podrien descarregar algun ruixat cap a l’interior de la comarca. Fenòmens més locals que no pas els de divendres. Les temperatures continuaran pujant, tant les màximes com les mínimes. Continuarem amb vents variables al llarg del dia que no aixecaran onades superiors al mig metre d’alçada, una mica inferiors cap al sud de la comarca. La temperatura del mar rondarà durant tot el cap de setmana els 21ºC amb tendència a pujar fins als 22ºC de cara a la setmana vinent.

.

.

La jornada de diumenge serà més estable, no s’esperen ruixats de tarda pràcticament a cap punt de Catalunya i les temperatures continuaran amb la seva lenta pujada, possiblement les mínimes es mantinguin similars a les de dissabte però les màximes podrien pujar entre 1 i 3ºC fregant els 28ºC a molts punts de la comarca i no es descarta algun valor de 30ºC en les zones interiors del Maresme. Vents variables amb un onatge molt semblant al de dissabte.

La propera setmana tot sembla indicar que l’augment de les temperatures continuaria amb valors que podrien superar els 30ºC a molts punts de la comarca. Així doncs, ara sí que sembla que ha d’arribar l’estiu i segurament per quedar-se uns quants dies amb nosaltres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris