dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Recital líric a benefici del Voluntariat Social

Beatrice

Beatrice Jiménez i Albert Deprius | Imatge: R.L.

L’església de l’Escola Pia de Calella, situada al carrer Sant Pere, acollirà el dissabte 30 de novembre, a partir de les 10 de la nit, un recital líric a benefici de l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella (AVAH), emmarcat en el Dia Mundial del Voluntariat Social que se celebra mundialment cada 5 de desembre.

Foto:

Foto: CSMS

El recital, que comptarà amb l’actuació de la soprano Beatrice Jiménez, el tenor Albert Deprius i la pianista Anna Creixells; també serà un homenatge a la Comunitat Vedruna de l’hospital, iniciadores del voluntariat social hospitalari. Les entrades pel recital es poden comprar a l’hospital, a la Sala Mozart i a la Llibreria ‘La Llopa’ de Calella.

L’AVAH és una entitat sense ànim de lucre que, entre d’altres accions, organitza tallers adreçats a persones afectades per ictus o dany cerebral adquirit, gestiona el taller Encenall per a persones en risc d’exclusió social, i finança un servei d’atenció domiciliària per a persones en situació de final de vida.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per