dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Semàfors, passos i barana contra els accidents

Primeres actuacions | Foto: Aj. Masnou

Aquesta setmana la Diputació de Barcelona ha iniciat els treballs de millora a la carretera d’Alella per reduir el nombre d’accidents, especialment en dos Punts de Concentració d’Accidents (PCA) als encreuaments amb els carrers de Rosa Sensat i de la Mare de Déu del Pilar del Masnou. Segons les previsions, les obres es podrien allargar durant unes quatre setmanes.

Segons informen fonts municipals, el projecte inclou la instal·lació d’un semàfor a l’encreuament de la carretera d’Alella amb Mare de Déu del Pilar, que regularà l’accés dels vehicles des d’aquest carrer a la BP5002. A més, el mateix semàfor anirà acompanyat d’un pas de vianants, que facilitarà que es pugui creuar la carretera d’Alella, ja que en aquest punt la travessen molts vianants per accedir al camp de futbol. Aquesta actuació també preveu la instal·lació d’una barana que impedirà que els vianants creuïn per on vulguin i els canalitzarà cap als passos de vianants amb semàfor.

Una altra millora és la instal·lació d’un altre pas de vianants a la sortida de l’aparcament d’Amadeu I, a prop del carrer de Navarra. Aquest nou pas també tindrà un semàfor, que s’activarà per polsador, per a les persones que hagin de creuar la carretera.

L’Ajuntament del Masnou ha informat que l’objectiu d’aquestes intervencions és millorar la seguretat dels vianants en el moment de creuar la carretera d’Alella i dels vehicles a l’hora d’incorporar-s’hi des del carrer de la Mare de Déu del Pilar.

El projecte va ser presentat per representants de la Diputació de Barcelona al consistori, que havia manifestat la seva preocupació nombroses vegades sobre les perillositat de la carretera d’Alella en el tram entre el carrer de Navarra i Mare de Déu del Pilar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris