divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Simultànies d’escacs amb Michael Oratovsky

Oratovsky

Michael Oratovsky | Foto: Escacs Skorpio

La Plaça Catalunya de Santa Susanna acollirà els propers dies 12 i 13 d’octubre, a partir de les 10 del matí, una destacada exhibició de simultànies d’escacs amb la participació del reconegut mestre internacional Michael Oratovsky. La competició és organitzada per l’entitat local Escacs Skorpio. L’israelita Oratovsky és gran mestre des de l’any 2002.

Logo: Escacs Skorpio

Logo: Escacs Skorpio

El fundador i president del Club i Escola d’Escacs Skorpio, Josep Garriga, ha explicat a Diari Maresme que és tracta d’un  esdeveniment de “gran importància” en el món dels escacs amb el qual “Santa Susanna està fent història”. Garriga, que no ha amagat el seu entusiasme en poder comptar amb una figura internacional dels escacs, ha recordat també que fa pocs mesos Michael Oratovsky va oferir unes simultànies que van ser enregistrades per les càmeres de TV3, en la qual varen assistir unes 500 persones. Per últim, des del club d’escacs de Santa Susanna repten als aficionats maresmencs a “guanyar al campió”.

Per altra banda, seguint la tradició de les competicions organitzades per Escacs Skorpio, les simultànies d’escacs estaran acompanyades per la  tradicional exposició de jocs d’escacs artesanals internacionals, originals i únics en el món.

Participació limitada: Més informació, Sr. Josep (Mòbil 663.552.830)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per