dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Temps i temperatures estables

.

.

Encetem aquest darrer cap de setmana de la tardor amb un temps estable i temperatures estables. Aquest proper dissabte 21 de desembre a les 18:11 entrarem a l’estació d’hivern.

.

.

Durant el dia divendres els núvols han estat abundants al llarg del matí fins i tot amb algunes precipitacions que han deixat pas a una tarda més serena durant la tarda. Les temperatures mínimes no han baixat gaire però les màximes tampoc han pujat gaire, per tant divendres ha estat un dia de poca variació tèrmica.

De cara a dissabte tocarà parlar novament d’unes temperatures mínimes similars a les de divendres amb molts núvols durant les primeres hores del dia que tendirien a dissipar-se al llarg del matí deixant pas a una tarda mes assolellada amb només alguns núvols dispersos. Les màximes podran remuntar una mica i també serà destacable tant el vent com l’estat de la mar, amb onades que podrien arribar al metre d’alçada.

.

.

Diumenge, el primer dia sencer d’hivern tocarà parlar d’una baixada de les temperatures durant el matí, amb una matinada novament freda a la comarca, mentre que les màximes tendiran a remuntar ja que l’ambient seré que tindrem farà que el Sol escalfi l’ambient. El vent continuarà bufant de sud-est i l’onatge podria superar el mig metre d’alçada.

En propers dies, sembla que aquesta pujada transitòria de les màximes té els dies comptats i es que a partir de Nadal i Sant Esteve podrien venir canvis amb una baixada dels termòmetres i més núvols.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris