dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Torna a Calella el projecte Recerk

Logo: RecerK

La Sala d’Actes de la Cooperativa de Calella acollirà el proper 21 de juny, a les 20 h., Recerk2013, una presentació pública de treballs de recerca realitzats per alumnes de centres educatius calellencs. Els alumnes disposaran d’uns minuts per exposar al públic el fruit dels seus projectes que hauran desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.

Durant l’esdeveniment del curs passat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament Vell es van presentar 10 projectes dels que se’n van fer uns vídeos que es poden consultar a la pàgina de Recerk a facebook. La sala va quedar petita per això, enguany, l’organització compta a la col∙laboració de la Cooperativa L’Amistat, que disposa d’un espai més gran.

El projecte Recerk neix arran de la trobada d’un grup ciutadà de treball sota el títol ‘Jovent amb talent’”. Durant les dues hores de la sessió es van plantejar i debatre possibles accions per promocionar els nostre jovent més enllà de les escoles. Des dels inicis d’aquest curs acadèmic 2012­13, el projecte ha convidat a tots els alumnes de batxillerat de Calella a participar en la convocatòria i s’ofereix la possibilitat de desenvolupar treballs de recerca relacionats d’alguna manera amb la ciutat. Per la seva banda, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella s’ha compromès a documentar, exposar i mantenir un arxiu de tots els treballs que estiguin relacionats amb la ciutat.

També, Ràdio Calella i Calella TV donen suport a la iniciativa i en faran una àmplia difusió. A més, calellatv.cat realitzarà uns espais especials explicant cadascun dels projectes presentats, tal i com ja va fer en la primera edició. Els alumnes interessades en participar-hi poden realitzar personalment la inscripció a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de l’1 al 30 d’Abril del 2013.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris