dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Torneig Handbol Platja Calella 2013

1r Classificat Masculí - CBP Alcalà 2

1r Classificat Masculí – CBP Alcalà 2

Aquest diumenge s’ha disputat la fase final, i ja en van nou edicions, d’un dels torneigs més prestigiosos del món de l’handbol platja a l’Estat, el Torneig Handbol Platja Ciutat de Calella . L’organització, a càrrec del Club d’Handbol Platja Calella amb el suport de la Unió Esportiva Handbol Calella, s’ha disputat a la platja de Garbí de Calella. El torneig és Oficial per la  RFEBM i també és puntuable pel Campionat d’Europa EBT (European BeachHandball Tour), competició oficial de la EHF.

Final Masculina 2

Final Masculina 2

Amb més de 50 equips, un altíssim nivell de joc, equips vinguts de tot  l’Estat i Europa, amb la participació  de molts  jugadors  internacionals  per  les  seves  seleccions,  la  platja de  Calella  ha estat testimoni durant tres dies d’aquest espectacular esport, on predomina l’espectacle i el joc net.

En la jornada de divendres i dissabte es va disputar la fase de grups, amb la primera ronda del quadre final el dissabte a la tarda/nit. S’entrava  al diumenge amb les eliminatòries decisives per aconseguir el títol amb els quarts de finals, semi-finals i final.

1r Classificat Femení - HP Granollers

1r Classificat Femení – HP Granollers

En  categoria  masculina,  poques  sorpreses  en  el  quadre  final.  L’equip  local,  el  Club  Handbol Platja Ciutat de Calella Alkopops (vigent campió d’Espanya) juntament amb la participació de l’actual Campió d’Europa per equips el  CB Playa Alcalà, arribaven a semi-finals juntament amb el BMP Ciudad de Màlaga i una de les sorpreses d’aquest torneig, l’equip també català  PlanB de  la  Roca  del  Vallès.  L’equip  local  perdia  la  semifinal  al  Shoot-Out  (desempat)  després d’empatar  a  1,  davant  el  BMP  Ciudad  de  Màlaga i  els  madrilenys  del  CB  Playa  Alcalà imposaven la seva superioritat i es desfeien del PlanB per 2-0. Ambdós partits d’un gran nivell de joc han servit la final entre andalusos i madrilenys.

Millor Jugador Masculí - Julio Sierra

Millor Jugador Masculí – Julio Sierra

La  final  masculina,  amb  un  gran  nivell  de  joc  per  part  dels  dos  equips,  es  resolia  a  favor  de l’equip  d’Alcalà  per  2-0,  amb  uns  parcials  molt  ajustats.  Amb  aquesta  victòria,  l’equip madrileny s’emportava per cinquena vegada el torneig calellenc.

En equips femenins, l’equip català de  l’Handbol Platja Granollers, un dels favorits del torneig s’emportava  la  victòria  després  de  desfer-se  a  la  final  de  l’equip  de  Madrid,  el  BM  Playa Getasur en una final també molt igualada. Les jugadores de la capital, tot i la seva joventut, han plantat cara i han fet suar de valent a l’equip català. Amb aquesta victòria, l’equip vallesà aconseguia també el seu 5è títol al torneig calellenc. En tercer lloc, s’ha classificat l’equip del CB Playa Alcalà en la seva primera participació al torneig.

Fotos: Alfred Lieury

El quadre d’honor complert del torneig ha estat el següent:

Equips Masculins:
1r Classificat: CB Playa Alcalá
2n Classificat: BMP Ciudad de Málaga
3r Classificat: CHPlatja Calella Alkopops

Equips Femenins:
1r Classificat: Handbol Platja Granollers
2n Classificat: BM Playa Getasur
3r Classificat: Club Balonmano Playa Alcalá

Millor Jugador: Julio Sierra (BM Playa Alcalá)
Millor Porter: Manolo Fernández (BMP Ciudad de Màlaga)
Millor Jugadora: Judith Gómez (Getasur)
Millor Portera: Saray Coca (HP Granollers)
Concurs de Girs: Josep Morales (CHPCalella Alkopops)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris