dijous, 19 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tret de sortida als Castellers de l’Alt Maresme

Foto: Castellers de l'Alt Maresme

Foto: Castellers de l’Alt Maresme

La colla de Castellers de l’Alt Maresme va celebrar dissabte 30 de novembre la seva assemblea constituent en el Centre Cívic de Malgrat de Mar, creant aquesta nova associació sense ànim de lucre i dedicada com objectiu principal el exercici del fet casteller als municipis de Calella, Malgrat, Palafolls, Pineda, Santa Susanna i Tordera.

En aquesta primera assemblea l’entitat va donar d’alta més d’un centenar de socis que han participat de forma activa, tant de les decisions fetes en aquesta reunió com del posterior taller casteller realitzat per la colla dels Capgrossos de Mataró. La colla mataronina està un destacat suport tècnic i d’experiència als Castellers de l’Alt Maresme.

Taula de l'Assemblea | Foto: C.A.

Taula de l’Assemblea | Foto: C.A.

A través d’un comunicat, la nova colla castellera ha manifestat que neix amb “un gran suport” de gent de tots els pobles implicats que, cada dimarts i cada divendres, venen als assajos que realitzem a l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar “fins i tot d’altres pobles fora del nostra àmbit principal d’actuació”, han subratllat. La nova colla ha aprofitat per “agrair el suport rebut des del primer moment per tots els consistoris de l’Alt Maresme” tant en aquesta assemblea, representats pels alcaldes de Malgrat, Pineda i Santa Susanna i pels regidors de Calella, Palafolls i Tordera, com pel conveni que han acordat tots ells signar amb aquesta nova colla castellera donant suport econòmic i logístic “per ser capaços de realitzar aquest gran projecte”, han conclòs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per