dilluns, 18 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aposta pel Periodisme Digital Emprenedor

Imatge de l'acte

Imatge de l’acte

La seu del Col·legi de Periodistes de Periodistes de Barcelona ha acollit aquest dilluns 28 d’abril la presentació del postgrau de Periodisme Digital Emprenedor que iniciarà el proper curs (octubre 2014-juny 2015) de forma semipresencial al Tecnocampus de la Universitat Pompeu Fabra, ubicat a Mataró.

El Director del postgrau, el periodista Saül Gordillo, ha explicat a Diari Maresme que “creiem en el periodisme i que, malgrat la crisi actual, vivim una etapa en què els periodistes tenen més eines al seu abast per emprendre i reinventar-se”. Gordillo ha afegit que amb aquesta iniciativa volen “contribuir a seguir confiant en aquesta professió, amb un postgrau molt pràctic i multidisciplinar que convidi els joves i els vells periodistes a iniciar projectes”. En aquest sentit, el director ha avançat que el postgrau oferirà una proposta formativa molt orientada a la professionalització“, però també “amb el testimoni d’un munt de periodistes que han tirat endavant projectes innovadors i de referència, de Catalunya i de fora”.

Els participants a la presentació

Els participants a la presentació

L’acte ha comptat a més amb la participació de Bárbara Yuste, Toni Aira, Valentí Sanjuan, Jordi Pérez Colomé i Albert Garcia-Pujadas. El postgrau està impulsat també amb Clack (Joan Salicrú) i Data’n’Press (Eduard Martín-Borregón i Arnau Udina), de la mà del Tecnocampus i amb molts professionals i professors de Catalunya i de fora que ha estat convidats a explicar presencialment la seva experiència en projectes innovadors i de referència.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per