dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aproven la segregació de Castellar d’Índies

Imatge: Google Maps

Imatge: Google Maps

El Govern ha aprovat aquesta setmana el decret d’alteració dels termes municipals de Sant Cebrià de Vallalta i de Tordera consistent a segregar  prop de 123.000 metres quadrats de la urbanització Castellar d’Índies de Tordera per agregar-los a Sant Cebrià. Els dos consistoris maresmencs havien adoptat acords favorables a aquesta modificació.

Per dur a terme aquesta alteració s’han tingut en compte els informes favorables de la Direcció General d’Administració Local, de la Comissió de Delimitació Territorial i de la Comissió Jurídica Assessora. També s’han considerat elements d’ordre geogràfic, demogràfic, econòmic i administratiu que, segons informen fonts del Govern, feien aconsellable l’alteració dels termes.

Per altra banda, les mateixes fonts han assenyalat que la modificació del límit municipal no suposa cap canvi en la titularitat de béns, drets, accions, usos públics i aprofitaments, ni tampoc d’obligacions, deutes i càrregues, ni del personal dels ajuntaments afectats. Durant el procés d’alteració, l’Ajuntament de Tordera havia suspès llicències d’obres en la zona afectada per evitar possibles incompatibilitats amb el plantejament de Sant Cebrià i que, per aquest motiu, poguessin quedar fora d’ordenament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris