dissabte, 16 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arriba la primera biblioteca ACTIC al Maresme

Foto: Biblioteca Can Llaurador

Foto: Biblioteca Can Llaurador

La Biblioteca Can Llaurador de Teià és oficialment Centre col·laborador amb l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC). És la primera biblioteca de la comarca del Maresme en acollir aquesta iniciativa.

A través de l’ACTIC, qualsevol persona de més de 16 anys pot acreditar oficialment les seves competències Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador, que es pot realitzar a l’aula multimèdia de la Biblioteca. Tots els tràmits, pagaments i obtenció dels certificats es fan a través d’una pàgina web. Per la seva banda, la Biblioteca s’encarrega de donar informació bàsica sobre les proves i de la supervisió dels exàmens.

Amb la incorporació de Teia, ja són 36 les biblioteques de la província de Barcelona autoritzades com a centres col·laboradors de l’ACTIC. A més de les que es preveu que siguin autoritzades properament, cal tenir en compte que el conjunt de les biblioteques de la província – unes 200 – actuen com a centres de difusió i suport de l’ACTIC.

L’ACTIC és un instrument al servei de la ciutadania perquè pugui acreditar oficialment les seves competències en l’ús de les TIC, davant d’administracions públiques, empreses privades i instàncies educatives.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per