dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella torna al Renaixement

Cartell: Fira R

Cartell: Fira Renaixentista

Calella celebrarà una nova edició de la Fira Renaixentista que durant aquest cap de setmana, dies 28 i 29 de juny, transformarà els carrers del nucli antic de la ciutat en un escenari representatiu de l’estil de vida propi de la Catalunya del segle XVI. Més d’una seixantena d’expositors amb els seus productes recrearan l’ambient de les places i els mercats artesanals de l’època renaixentista a la ciutat.

També, el centre de Calella acollirà animació del carrer amb l’espectacularitat dels cercaviles del Grup dels Abanderats de la Festa del Renaixement de Tortosa, i la música típica de l’època amb l’Associació Cultural de Va de Vent, principals atractius de la Fira. Però, a més, els petits podran pintar l’escut típic dels Roger, que encara es conserva a la ciutat i, en alguns restaurants de Calella es podrà degustar el Menú del Renaixement.

Per altra banda, la Fira Renaixentista oferirà també rutes guiades en anglès, castellà i català per diferents indrets del municipi. També es podrà visitar el Museu-Arxiu Municipal, on s’exposarà una mostra de documents del segle XVI procedents de l’arxiu històric de la ciutat, dissabte 28 de juny ,de 18 a 21 h, i diumenge, 29 de juny d’11 a 14 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris