dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Pequeño Nicolás, guia turístic del Maresme

Pequeño

Selfie (retoc fotogràfic), a les torretes de Calella

La Genuïna Guia del Maresme ha fitxat el jove Francisco Nicolás Gómez-Iglesias – conegut popularment com el Pequeño Nicolás – per il·lustrar a través de selfies els atractius turístics més destacats de la comarca. L’objectiu principal de la iniciativa és potenciar el turisme a través de la promoció del ric patrimoni arqueològic, arquitectònic, històric, natural i cultural del Maresme.

El responsable de l’edició 2015 de la Genuïna, el tècnic d’empreses i activitats turístiques, Joan Garrigans, ha explicat que la guia maresmenca s’ha proposat impulsar “un pla ambiciós” que pretén sobretot “recuperar el turisme provinent de l’Estat espanyol que en els darrers anys ha estat de capa caiguda a causa de la crisi”.

Un muntatge fotogràfic aparegut a El Periòdico

Un muntatge fotogràfic aparegut a les xarxes socials

Garrigans, que ha admès que la contractació del Pequeño Nicolàs suposa “un risc que por sorprendre a més d’un”, també ha assegurat que tots els dubtes van quedar esvaïts en la primera reunió que van mantenir amb ell. “Francisco Nicolás és un jove amb molta experiència i, malgrat totes les coses que s’han dit d’ell a través dels mitjans, hem pogut contrastar que els seus contactes són de primer ordre”, ha argumentat. En aquest sentit, l’editor de la Genuïna ha assegurat que disposa d’una fotografia inèdita, amb codi d’autenticitat, del Pequeño Nicolàs acompanyat del president dels Estats Units Barack Obama.

El Maresme no és un territori desconegut per al Pequeño Nicolás. Segons ha pogut saber la nostra Redacció, l’any 2012 va visitar les torretes i el museu del far de Calella, acompanyat per la seva amiga Pechotes; i també va dinar amb ella en un prestigiós Restaurant de Sant Pol de Mar.

Per altra banda, Diari Maresme ha arribat a un acord amb Francisco Nicolás perquè es faci càrrec de ‘Línies vermelles‘, una nova secció del diari on el jove madrileny explicarà amb pèls i senyals moltes de les experiències que ha viscut a la primera línia econòmica i política estatal dels darrers anys.

1 comentari per a “El Pequeño Nicolás, guia turístic del Maresme”

  1. Marià Permanyer ha dit:

    Avui dia dels innocents !!!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris