dimarts, 17 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘El pes desitjat en 11 passos’ de Joan Majó

Portada del llibre

Portada del llibre

Joan Majó i Merino (Arenys de Munt – Barcelona, 1982) és diplomat en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona (CESNID) i postgraduat en Alimentació Hospitalària per la Universitat de Navarra. L’arenyenc és l’autor de ‘El pes desitjat en 11 passos‘, un llibre especialment dirigit a les persones que després de molts intents fallits per assolir el seu pes desitjat, a través de prometedores fórmules màgiques, han acabat amb un sentiment de frustració que, a més a més, ha afectat la teva autoconfiança. Segons Majó, l’única possibilitat per triomfar en aquesta missió és portar a terme un canvi d’hàbits.

El dietista arenyenc també destaca la importància de perdre pes saludablement, d’una forma que sigui viable amb la nostra vida, la feina, els horaris i les obligacions. A més, subratlla que és molt important perdre pes sense passar-ho malament, ni passar gana, ni menjar cada dia allò que no ens agrada, ni dependre d’una càpsula o algun beuratge.

Joan Majó | Foto: Arxiu

Joan Majó | Foto: Arxiu

En el seu llibre, Majó ens dóna alguns consells pràctics per perdre pes d’una manera còmoda, sense complicacions, sense que ens diguin cada dia el que hem de menjar i, el més important, cal perdre pes per no tornar-lo a recuperar mai més.

En el mateix llibre els lectors trobaran la motivació que els farà fàcil l’esmentat canvi d’hàbits, fruit de l’experiència d’un dietista que ens ajudarà a agafar el domini del propi cos. Un mètode fàcil de seguir perquè s’adapta a la nostra forma de vida; una proposta global d’estil de vida saludable. Segons l’autor, un camí per fer el salt definitiu cap a la salut.

Redacció

Anna Maria Huarte, de Mataró, és la guanyadora del sorteig, celebrat aquest 1 de setembre de 2014, d’un exemplar d’El pes desitjat en 11 passos’. L’Anna Maria rebrà el seu llibre a casa. Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat.

1 comentari per a “‘El pes desitjat en 11 passos’ de Joan Majó”

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per