dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Poesia i + arrisca amb nous formats

.

.

La Fundació Palau de Caldes d’Estrac presenta del 3 al 13 de juliol la novena edició del festival Poesia i +, que des del 2006 presenta propostes que des de la poesia s’acosten a altres disciplines artístiques. El festival té lloc principalment al pati de la Fundació i al parc de Can Muntanyà, que ofereix un marc incomparable, amb vistes a Caldes d’Estrac i el Mediterrani.

.

.

Aquest any el festival posa l’accent en la programació musical. La nova edició del Poesia i + es dirigeix a tota mena de públics amb una programació que busca presentar en un espai íntim i singular propostes molt diverses que tenen en comú la poesia i l’esperit d’investigació que sempre va caracteritzar el poeta Josep Palau i Fabre, impulsor del festival. Enguany, el festival augmenta la programació, arrisca amb nous formats i envaeix una nit el Parc de Ca l’Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres amb una programació gratuïta oberta a tothom, el diumenge 6 de juliol, amb Mazonii Sanjays.

artistes

.

La nit inaugural del 3 de juliol anirà a càrrec de Paco Ibáñez que aproparà al públic el seu últim treball ‘Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos’. Entre les propostes d’aquesta nova edició també hi passaran Albert Pla, Adrià Puntí i Toti Soler amb concerts íntims i personals. A més, Esperit!, ZA! i Lydia Lunch preparen una actuació única i irrepetible. També, la música electrònica envairà el Poesia i + la nit del divendres 11 de juliol amb Jansky i Hidrogenesse.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris