dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es crema un tros d’història de Santa Susanna

.

.

S’ha cremat tot el material, decorats i vestuari del Pessebre Vivent que cada any organitza l’Esbart Dansaire.

.

.

Aquest dimecres, 28 de maig, s’ha cremat un tros d’història de Santa Susanna. Un incendi a Can Ratés, al magatzem on es guarda tot el material del Pessebre Vivent, ha calcinat 15 anys de feina de molta gent del nostre poble.

.

.

Sembla ser que la caiguda d’un llamp ha causat un curtcircuit que ha provocat el foc, els bombers no han pogut fer res més que extingir les flames, abans que no afectés cap altre dependència de l’edifici. Però el material, decorats, vestits, mobles i altres coses s’han perdut.
Tres o quatre coses que no han estat afectades, les hem agafat i les hem guardat al magatzem del costat.

.

.

Ara sóc a casa i les mans, encara que me les he rentat varies vegades, encara em fan pudor de cremat. És molt trist que tanta feina, de tants anys, s’hagi perdut d’aquesta manera. Però avui, a més, les paraules d’un regidor de l’Ajuntament, allà a Can Rates, dient que “Només s’han cremat les coses del Pessebre”, no em provoquen res més que vergonya aliena, i pena, molta pena, de veure fins a quin punt pot arribar el menysteniment que demostren alguns vers el poble que haurien de representar.

Potser sí que la deixadesa i la total manca de manteniment, d’unes instal.lacions municipals han contribuït a que aquesta desgràcia hagi passat, però la manca de sensibilitat que m’ha demostrat avui el regidor de l’Ajuntament, m’ha emprenyat molt. És un dia molt trist, avui.

Toni Iscla | Santa Susanna

Fotos: Toni Iscla

1 comentari per a “Es crema un tros d’història de Santa Susanna”

  1. SUSANNA ha dit:

    Moltes gràcies Toni, per aquestes paraules tant ben dites

    Una pena les del Sr. Regidor, molt poca sensibilitat, o gens, hem perdut 15 anys de feina , il.lusions de molta gent i de diners que tots sabem que ens ha costat molt i molt de recollir per anar compran coses noves cada any, en fi, aqui es veu qui s´estima el poble i les seves entitats.

    Tornarem a començar i encara sera millor, mil petonets Susanna

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris