dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les ADF es preparen per Sant Joan

Foto: ADF Maresme

Foto: ADF Maresme

Les ADF del Maresme i sud-est del Vallès Oriental ja tenen preparat el dispositiu de la nit de Sant Joan per tal d’actuar en coordinació conjunta amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya, i sota la seva direcció, en l’extinció dels incendis que es puguin causar durant la nit. El dispositiu s’activarà entre les 8 del vespre d’aquest dilluns 23 de juny i les 2 de la matinada del dia 24.

Concretament, l’operatiu compta amb la participació de nou ADF, que comprenen 28 municipis del Maresme i 6 del Vallès Oriental. El dispositiu estarà format per una quinzena de vehicles d’intervenció ràpida equipats amb dipòsits d’aigua i motobomba, i per 40 voluntaris i voluntàries, amb dos punts de control: al Parc de Bombers de Mataró i a la seu de l’ADF Alt Maresme, a Santa Susanna.

Segons fonts de les ADF, aquest dispositiu està integrat exclusivament per personal voluntari que comporta un estalvi directe al Ajuntaments de 7.000 euros, sense comptar l’estalvi en protecció de l’entorn, per la ràpida intervenció dels ADF. En aquest senti, les mateixes fonts han destacat que “tot això es continua fent malgrat les constants retallades als ADF i als cossos professionals de prevenció i extinció d’incendis”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris