dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Miguel Poveda actuarà aquest estiu a Pineda

Miguel Poveda | Foto:

Miguel Poveda | Foto: Arts d’Estiu 2014

El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona acollirà un dels dos concerts que Miguel Poveda farà a Catalunya aquest estiu. Pineda de Mar serà l’escenari el proper 15 d’agost d’En Concierto’, un viatge únic i personal del cantaor de fama internacional a través de l’univers tradicional del flamenc i de la copla.

El que, probablement, fa diferent a Poveda és el profund respecte que té cap a la tradició, i l’aire renovador i personal que li dóna. En aquest sentit, la primera part de l’espectacle constarà d’un repertori tradicional – farcit d’aportacions de l’artista – acompanyat de guitarra en el que repassarà les peces més representatives del flamenc, dels temes més festius als més profunds. Durant la segona part del concert, acompanyat al piano pel mestre Joan Albert Amargós, Poveda farà un recorregut pels temes més importants de la copla, sempre a través del seu filtre personal i innovador.

Així, Pineda de Mar acollirà aquest estiu un espectacle que parteix d’un profund respecte a la tradició però amb una aire renovador i personal que el fan diferent. Un viatge per l’univers del flamenc i la cobla a través de la incomparable veu de Miguel Poveda, qui farà un recorregut pels temes que més estima amb moments d’improvisació per oferir al seu públic un concert únic i irrepetible.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival multidisciplinari que aposta per una programació de qualitat a preus populars. L’entrada anticipada pel concert exclusiu de Miguel Poveda és de 30 euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris