dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Roger Simeon estrena ‘Il·lusions’ a Sala Beckett

Roger Simeon | Foto: Arxiu

Roger Simeon | Foto: Arxiu

La Sala Beckett acollirà el proper 13 de juny, a les 18.30 h., una lectura dramatitzada de l’obra ‘Il·lusions‘ de l’autor torderenc Roger Simeon, sota la direcció de Jordi Casanovas.

‘Il·lussions’, interpretada per Pau Roca i Sara Espígul, explica la història de dos companys de pis que comparteixen un matí junts mentre esperen l’arribada d’un tren amb un amic que va marxar fa anys. Uns instants compartits de pausa i conversa on exposen les seves il·lusions i frustracions, reflexe dels dubtes i angoixes de tota una generació a qui els ha tocat viure a l’espera que el món millori.

Després de la bona acollida de la lectura dramatitzada de l’obra ‘Los Columpios‘ a Nova York, i de l’estrena de la nova versió de ‘Tu i Jo’, el març d’enguany, a Londres, Simeon torna als escenaris catalans amb aquesta coproducció de Sixto Paz produccions i la Sala Beckett amb l’apadrinament de Jordi Casanovas, exdirector de la Sala Flyhard i autor de ‘Pàtria’ i ‘Una història catalana’, entre d’altres. Casanovas considera que Roger Simeon, autodidacta i al marge de modes, és “un autor a descobrir”.

‘Il·lusions’ (Sinopsi)

Un home i una dona de trenta anys creuen corrent tota la ciutat. Pretenen arribar a l’estació abans no ho faci el tren que porta un amic que fa anys va marxar. Un amic que ha triomfat. L’espera del tren es converteix en una sobtada trobada d’uns desconeguts coneguts. L’home i la dona ja fa temps que comparteixen un pis de lloguer, però és avui quan es confessaran les seves il·lusions i les seves frustracions. Enmig d’una ciutat que es mou encara més de pressa que les seves cames, s’aturaran un moment.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per