dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Teià, Masnou i Alella aposten per Casa Marquès

Casa del Marquès | Foto:

Casa del Marquès | Foto: teia.cat

Els Ajuntaments de Teià, el Masnou i Alella han aprovat el conveni de col·laboració entre els tres municipis per oferir serveis a persones emprenedores i empreses al Centre d’Empreses Casa del Marquès, ubicat a la urbanització Bellesguard del Masnou.

Segons fonts municipals, aquest acord posa de de manifest la voluntat dels tres municipis per crear dinàmiques de cooperació supramunicipal amb l’objectiu de fer front a la situació econòmica actual. En aquest sentit, els tres consistoris consideren “imprescindible” mancomunar serveis per donar suport a la creació d’empreses del territori i a les iniciatives de les persones emprenedores.

El nou Centre d’Empreses, que previsiblement es posarà en marxa abans del proper estiu, oferirà en règim de lloguer 18 espais modulars d’entre 8 i 19 m2 a empreses i persones emprenedores, ja sigui en règim d’incubació o de consolidació. També es podran llogar espais comuns i disposar de serveis genèrics i avançats d’acompanyament integral a la creació i consolidació d’empreses i l’organització de diverses activitats de punt de trobada empresarial. Entre els espais que acollirà el centre també en destaquen un auditori o sala d’actes amb equipament audiovisual, quatre sales de reunions, i dues aules de formació. La rehabilitació de Casa del Marquès ha rebut subvencions de fons europeus FEDER i de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris