dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Troben viu l’avi Jesús

Cartell de recerca | Foto: D.M.

Cartell de recerca | Foto: D.M.

“Avui ha obert els ulls”. Amb aquestes paraules, el fill de Jesús Ibáñez, el veí d’Òrrius desaparegut la setmana passada del seu domicili ha explicat a la nostra Redacció que es mostren esperançats de l’estat de salut del seu pare, dins les possibilitats d’una persona de 91 anys que ha estat “sis dies al ras” en una zona boscosa propera a la població.

Segons la seva família, els metges que l’atenen s’has mostrat sorpresos per la seva capacitat d’haver superat aquest episodi i ara, tot i que es troba força “fatigat i cansat”, els professionals sanitaris li estan realitzant tots els tractaments i proves necessàries per superar principalment la deshidratació.

Un dels grups de voluntaris van trobar Jesús Ibáñez ahir diumenge, sobre les dues del migdia, i quan només faltaven 45 minuts per finalitzar la recerca col·lectiva. Abans de trobar-lo, aquests voluntaris van localitzar les seves sabates i, metres més enllà, el cos de l’home de bocaterrosa, al costat d’un troc.

La localització del conegut popularment a Òrrius com a avi Jesús ha estat possible per la forta col·laboració veïnal que ha convocat centenars de persones que, en coordinació amb els cossos de seguretat, ha culminat amb èxit. A més, els voluntaris han penjat nombrosos cartells per arreu de la comarca, amb la fotografia i les dades de Jesús Ibáñez, per facilitar la seva localització.

Agraïment de la família

La família ha volgut enviar tot el seu agraïment a tots els voluntaris del poble i els anònims vinguts d’altres poblacions per haver col·laborat amb tot el seu entusiasme en trobar en Jesús. També han destacat la tasca dels Bombers per la seva imprescindible coordinació, i a l’alcalde i regidors d’Òrrius per tota la col·laboració que els han donat en tot moment.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris