dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Us esperem aviat per donar gas!’

Foto:

Foto: ‘Només Conduïen un Camió’

Emoció i èxit de convocatòria. Centenars de persones s’han concentrat aquest dijous 27 de febrer, al vespre, davant el consistori de Sant Andreu de Llavaneres per reclamar la llibertat del llavanerenc Xavi Mora i del canetenc Jordi Bañeres, detinguts a França durant un operatiu contra el narcotràfic, quan conduïen un camió procedent del ral·li Dakar.

La concentració, encapçalada pels seus familiars i pels alcaldes de Llavaneres i de Canet de Mar, va començar amb l’arrencada de la moto de Xavi Mora a càrrec de la pilot del Dakar Rosa Romero, mentre la pancarta ‘Us esperem aviat per donar gas!’ amb les seves fotografies escenificava un desig col·lectiu. El portaveu de les famílies, Albert Roura, va adreçar-se als assistents per reiterar que tenen “la convicció que són innocents” i per reclamar “que tornin ràpidament a casa”. La concentració, que ha comptat amb el suport dels Ajuntaments de Canet i Llavaneres, també va rebre el suport de companys del Dakar, com el pilot canetenc Joan Pedrero, i el desplegament de nombrosos mitjans de comunicació.

Si res no canvia, les famílies convocaran una nova concentració el dijous 6 de març, en aquest ocasió davant de l’ajuntament de Canet, i així alternativament amb Llavaneres tots els dijous. Paral·lelament, els familiars i amics dels dos maresmencs tenen oberta una campanya a través de les xarxes socials per donar la màxima difusió a la seva iniciativa, al Twitter amb l’etiqueta #elsvolemacasa i al Facebook amb el grup ‘Només Conduïen un Camió‘. Les seves famílies han agraït tot el suport que estan rebent i han assegurat que “la vostra força ens reconforta i la vostra energia la sentiran segur en Xavi i en Jordi’.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris