dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Veredicte dels Jocs Florals de Calella

Jocs Florals Calella 2013 | Imatge: Calella TV

Jocs Florals Calella 2013 | Imatge: Calella TV

Amb l’inici del nou horari d’estiu, els Jocs Florals de Calella celebren el proper diumenge 30 de març, a les 12 del migdia, l’acte del veredicte i proclamació dels guanyadors de la 32a edició de la festa literària. La gala, que tindrà lloc al Teatre Orfeó calellenc, donarà a conèixer els treballs premiats en cadascuna de les categories d’aquesta nova edició dels Jocs calellencs.

Enguany, l’organització ha rebut un total de 243 treballs a concurs, una xifra que els Amics de la Poesia de Calella han valorat molt positivament. En declaracions a Ràdio Calella, el secretari dels Jocs Florals, Josep Miracle, ha destacat la qualitat de moltes de les propostes que s’hi han presentat. Miracle ha assenyalat que “hi ha treballs de tota mena, de prosa i de poesia, de molta qualitat” i “el jurat, que ha tingut dificultats en poder escollir el veredicte final, ha trobat un pòsit de poesia i inspiració molt important”. Les obres presentades, que han arribat totes a través de correu electrònic, són majoritàriament procedents del Principat però també hi ha treballs del País Valencià i les Illes Balears.

Per altra banda, l’edició d’enguany commemorarà el trentè aniversari de la mort del poeta Antoni Vives i Batlle, prolífic autor de poesia i prosa, guanyador de diversos Jocs Florals i autor de la lletra de sardanes emblemàtiques com ‘Record de Calella’ i ‘Volguda Calella’. Josep Miracle ha comentat a l’emissora calellenca que aquest “serà un homenatge encara més emotiu perquè hi assistirà família directa del poeta”. A més, durant la celebració de la festa, es farà la concessió del ‘Títol en Gay Saber’ dels Jocs Florals de Calella a la poetessa Montserrat Altarriba i Vilarasau . L’acte inclourà un homenatge a l’Associació Gent de Barri de Pequín per celebrar el 25è aniversari de l’entitat calellenca.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per