dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Voten suprimir barreres arquitectòniques

Sant Vicenç de Montalt | Foto: G.M.

Sant Vicenç de Montalt | Foto: G.M.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públic el resultat del procés de participació ciutadana corresponent als pressupostos participatius pel proper 2015, i que va finalitzar el passat mes d’octubre. La proposta més votada per la ciutadania ha estat la supressió de barreres arquitectòniques. Per tant, el consistori maresmenc destinarà 30.000 euros del pressupost municipal de l’any vinent a dur a terme actuacions en aquest sentit.

La proposta de supressió barreres arquitectòniques (rebaix de voreres, accessibilitat), amb un 40% de vots favorables, ha quedat clarament per sobre de les propostes per a millorar la via pública (27%) o per a la millora de parcs i jardins (22%).

El regidor de Participació Ciutadana, Amadeu Clofent, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat d’aquesta primera experiència participativa. Clofent ha assenyalat que l’objectiu del consistori és “donar continuïtat al pressupost participatiu, incorporant en els exercicis posteriors, una fase prèvia de recollida de propostes per part de la ciutadania”.

Un total de 131 persones han participat en el procés. Pel que fa al perfil dels participants, al procés hi han participat un 52% de dones i un 48% d´homes. El 7% dels vots emesos corresponen a persones entre 16 i 25 anys, el 8% de 26 a 35, el 21% de 36 a 45 anys, el 25% de 46 i 55 anys, el 15% de 56 a 65 anys i el 24% són majors de 65 anys.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per