divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Xavi Mora i Jordi Bañeres, en llibertat

Foto: Facebook

Foto: ‘Només duien un camió del Dakar’

Després d’un llarg mes de malson, el jutge de Lille ha decretat la llibertat del llavanerenc Xavi Mora i el canetenc Jordi Bañeres. Els dos maresmencs van ser detinguts durant un operatiu policial contra el tràfic de drogues quan conduïen un camió d’assistència del Dakar que transportava 1,4 tones de cocaïna a les rodes de recanvi. Tots dos sortiran avui de la presó i es preveu que tornin a casa aquest mateix dissabte.

Des del primer moment de la seva detenció, els familiars i amics van defensar la seva innocència i que tant Mora com Bañeres desconeixien que duien droga al vehicle. La intensa campanya de suport duta a terme amb l’enunciat ‘Només duien un camió del Dakar‘ ha estat tot un èxit de convocatòria celebrant un total de cinc concentracions durant les darreres setmanes davant els consistoris de Canet i Llavaneres, a més de sumar milers de signatures i suports de diverses personalitats d’arreu del país.

Per altra banda, El Periódico ha informat que el propietari de l’equip Team Epsylon, David Oliveras, del quan en formen part Mora i Bañeres, va ser detingut a la Roca del Vallès; i aquest dijous va ser lliurat a les autoritats franceses.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per