diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Acord de govern a Cabrils

Foto:

Signatura de l’acord

Els grups municipals de Convergència i Unió (CiU) i Municipalistes per Cabrils (MUC) han signat aquest dijous al matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cabrils, un acord de govern per a la legislatura 2015-2019. Cinc mesos després de les eleccions del 24 de maig, ambdues formacions s’han mostrat satisfetes per la signatura d’aquest acord fruit d’un procés de diàleg obert entre les diverses forces polítiques que van assolir representació al consistori cabrilenc.

Aquest matí, les dues formacions ha presentat el document de l’acord que, ara, entra en una fase de concreció en un Pla d’Acció Municipal que s’ha d’enllestir abans d’acabar aquest any. Segons han avançat, els dos annexos de l’acord promouen la participació, comunicació, transparència i regeneració institucional per aprofundir en la regeneració de la democràcia per donar respostas a les reivindicacions socials. Amb aquest objectiu es reconverteixen dues regidories: la de Participació, Transparència i Regeneració Institucional; i la de Comunicació i Noves Tecnologies.

Per altra banda, també es planteja un seguit d’objectius en les àrees de joventut, gent gran, atenció a les persones en situació de vulnerabilitat i/o risc, urbanisme, salut, educació, cultura, medi ambient i economia i treball, en què els dos partits de govern creuen que poden aportar una millora en la qualitat de vida del municipi. A partir de la signatura de l’acord, i amb l’objectiu de donar una major estabilitat, el govern municipal s’amplia amb la incorporació del regidor de Municipalistes per Cabrils, passant de sis a set membres i assolint la majoria absoluta del plenari.

El nou carpitàs municipal

Foto: Aj. Cabrils

Foto: Aj. Cabrils

Lina Morales i Serra: Alcaldessa. Règim intern i Seguretat, governació i mobilitat
Oriol Gil i Tomàs: Ensenyament, Joventut i Comunicació i Noves tecnologies
Isabel Tamboleo i Villalobos: Benestar Social i Dona, Gent gran, Esports, Sanitat, Comerç i consum, Turisme, Promoció econòmica, Cooperació i solidaritat
Xavier Badia i Campos: Cultura i Festes
Marta Gómez i Pons: Urbanisme i habitatge, Medi ambient
Manel Pérez i García: Hisenda i Manteniment i serveis de la via pública
Miguel Doñate i Sastre: Participació, Transparència i Regeneració institucional

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris