dijous, 23 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys Mar s’oposa a la reducció de personal al CAP

CAP Arenys de Mar | Foto: Aj.

CAP Arenys de Mar | Foto: Aj.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha mostrat el seu “absolut i ferm desacord” a l’anunci de la Direcció del SAP Barcelonès Nord-Maresme amb la intenció d’aplicar, a partir del proper 1 de febrer, un seguit de canvis en el funcionament de l’àrea bàsica d’Arenys de Mar. Aquestes mesures comportarien la reducció del nombre de professionals al servei d’urgències del CAP arenyenc, deixant un sol metge i infermer en el torn de nit, enlloc dels quatre professionals dels quan en disposa actualment.

L’equip de govern arenyenc ha fet arribar una carta a la direcció del CAP, en la qual manifesta que la decisió de l’Institut Català de la Salut “és del tot innecessària i perjudicial” per al municipi, per als usuaris i per al conjunt de professionals de la salut pública que hi treballen. En aquest sentit, el consistori arenyenc ha demanat que es desisteixi de dur a terme aquesta acció.

El CAP d’Arenys de Mar atén els dos Arenys, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, un nucli de població de més de 43.000 persones. Per aquest motiu, el govern municipal considera “imprescindible” mantenir el nombre de professionals en el servei d’urgències mèdiques.

 

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris