dijous, 23 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Bon paper maresmenc al concurs de booktrailers

'La cinquena onada'

‘La cinquena onada’

El booktrailer ‘La cinquena Onada‘, inspirat en ‘La cinquena onada’ de Rick Yancey, fet per Pol Salvador Roca i Oliver Salvador Roca – l’equip de la Biblioteca Can Baratau de Tiana – han estat els guanyadors del premi al millor guió de la 3a edició del Concurs de Booktrailers, adreçat als joves de 14 a 18 anys.

Per altra banda, el booktrailer  ‘Buenos días, princesa‘, inspirat en la novel·la ‘Buenos días, princesa’ de Blue Jeans, i realitzat per Clàudia Duran Lamas, Juliet Manin Pérez i Noemí Domínguez Rodríguez, de l’Institut Euclides de Pineda de Mar, ha quedat com a finalista en la categoria de millor booktrailer. Els alumnes de segon d’ESO de l’institut pinedenc s’hi han presentat a través de la biblioteca Manuel Serra i Moret.

'Buenos días, princesa'

‘Buenos días, princesa’

El concurs de booktrailers és una iniciativa organitzada pel Departament de Cultura a través dels Servei de Biblioteques, amb la col·laboració de l’empresa Vivlios i amb el suport de del Gremi de Llibreters de Catalunya. En aquesta tercera edició hi han participat un total de 81 equips.

Booktrailer

És un petit vídeo publicitari que presenta un llibre de manera que capti l’interès de lector, amb l’ús de qualsevol tècnica audiovisual. El concurs de booktrailers és una iniciativa organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat a través dels Servei de Biblioteques.

Guanyadors 2015

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris