dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cala foc a casa seva i salta al buit

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Dissabte passat un veí d’Arenys de Mar va intentar calar foc a casa seva i, després de fugir pels balcons dels veïns, va acabar saltant al buit. Els fets, que van generar molta alerta i expectació entre els veïns, es van produir en un habitatge situat al número 9 del carrer Bisbe Pascual.

En declaracions a Ràdio Arenys el sergent en cap de la policia local, Sebastià Górriz, ha dit que aquesta persona es trobava molt alterada i va començar a fer destrosses al seu domicili fins acabar calant foc. Posteriorment, l’home va anar saltant pels balcons del veïnatge fins penjar-se d’uns cables telefònics. Quan els agents de la Policia local i Mossos d’Esquadra van intentar apropar-se per agafar-lo, l’home va acabar saltant al buit.

Górriz ha explicat a la mateixa emissora que va ser un servei difícil i que els bombers van tenir forces dificultats per poder accedir a l’habitatge afectat per l’estat en què es trobava. La façana de l’edifici va patir danys i els balcons pels quals va saltar també es van veure afectats. Finalment, una ambulància va traslladar el ferit a l’hospital sobre les dues de la matinada de diumenge en estat greu.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris