dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet Rock homenatjarà el rock català dels 90

Canet Rock 2014 | Foto: Vicens Tomàs

Canet Rock 2014 | Foto: Vicens Tomàs

El renascut Canet Rock, que coincideix amb el 40è aniversari de la primera edició, ha presentat aquest dilluns el cartell d’enguany i ha desvetllat alguna de les sorpreses que comptarà el festival del proper 4 de juliol, amb més de 12 hores de durada. Entre els grups que actuaran hi ha artistes i grups com Els Catarres, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Txarango, Lax’n’Busto, Sanjosex, La Iaia, Joana Serrat, Oques Grasses, Projecte Mut, Bikimel i Cris Juanico. Tampoc no hi faltarà l’emblemàtica Companyia Elèctrica Dharma, l’única formació que pot presumir d’haver participat a totes les edicions del festival, i que compartirà espectacle amb els Comediants.

Plànol: Canet Rock

Plànol: Canet Rock

També, una de les sorpreses serà l’actuació de La Banda impossible, un grup creat especialment per al Canet Rock 2015 amb èxits del rock català dels anys 90, format per Lluís Gavaldà (Els Pets), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Natxo Tarrés (Gossos), Jofre Bardagí ( Glaucs), Quim Mandado (Sangtraït) i Cris Juanico (Ja T’ho Diré). A més, Sanjosex Entre Amics comptarà amb la participació de Jaume Pla (Mazoni), Pau Guillamet (Guillamino), Bikimel, Quico Pi de la Serra i Carles Belda.

Per altra banda, l’organització ha avançat que no vol que es repeteixin els errors relacionats amb la logística i que van provocar bastantes queixes en l’edició anterior. Per evitar la formació de llargues cues es crearà una zona gastronòmica, es separaran les barres de la venda de tiquets i s’ampliaran el nombre de serveis (WC).

Fins el proper 27 de febrer la compra d’entrades compta amb una promoció especial i costaran 32 euros per als adults i 16 euros per a nens de 7 a 12 anys (més despeses de gestió). A partir d’aquesta data el preu de l’entrada per als adults serà de 35 euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris