dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cinc anys preservant i perseverant

Al Parlament de Catalunya

.

Tots els Grups amb representació al Parlament de Catalunya van signar el passat 19 de juny una proposta de resolució que dóna suport a la Declaració del Maresme. Aquesta declaració és resultat i recull de reclamacions històriques i de nombroses reunions amb representants polítics i socials de la Comarca vers la mobilitat.

Les principals reivindicacions de la Declaració del Maresme són reclamar el rescat del peatge de l’autopista el 2016, recuperar la façana litoral per convertir-la en passeig la carretera N-II i impulsar un nou model de mobilitat més sostenible. Però alhora, els seus impulsors també volen mostrar un front comú i la voluntat ferma del territori per “esmenar i fer justícia” als greuges que ha patit la comarca des de fa molts anys.

Fa cinc anys va néixer la Coordinadora Preservem el Maresme, un col·lectiu que amb el seu esforç i perseverança, i gràcies al suport de nombroses persones i entitats que s’hi han implicat, han fet possible dur a terme aquesta declaració, que ja compta amb el màxim consens possible, i que pot esdevenir essencial per a la mobilitat i el futur de la nostra comarca.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris