diumenge, 17 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien els retards en l’inici dels nous IES Pineda i Dosrius

Alícia Romero

Alícia Romero

El Grup Parlamentari Socialista ha demanat informació al Govern de la Generalitat sobre els motius del retard en les inversions compromeses per aquest any 2015 en els Instituts d’Educació Secundària (IES) de Pineda de Mar i Dosrius.

Els socialistes recorden que en la proposta de pressupost per al 2015 presentada pel Govern de Convergència i Unió – Esquerra Republicana de Catalunya (CIU-ERC), el Grup Socialista va presentar una trentena d’esmenes, una desena de quals feien referència a l’àmbit educatiu. Entre les esmenes, s’incorporava la necessitat de realitzar els projectes i les inversions per als nous IES de Pineda i Dosrius. Aquestes dues esmenes va ser aprovades i es van incorporar al pressupost del 2015 i, per tant, s’havien d’haver dut a terme durant aquest any en curs.

Ara, els socialistes denuncien la “inacció del Govern” com la principal causa perquè aquestes obres no s’hagin ni iniciat ni concretat. En aquest sentit, la diputada de la comarca del Maresme, Alícia Romero, ha presentat una bateria de preguntes demanant explicacions al Govern. Segons Romero, aquest incompliment perjudicarà a moltes famílies i a la qualitat de l’educació que s’ofereix”.

Imatge: Youtube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per