dimarts, 20 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dimissions al PP Pineda

Ajuntament de Pineda | Foto: Arxiu

Ajuntament de Pineda | Foto: Arxiu

La regidora del Partit Popular (PP) de Pineda de Mar, Celine Coronil, ha fet públic un comunicat on anuncia la seva dimissió per “disparitat de valors i visió sobre el projecte” del partit en la futura legislatura, després de les converses que segons manifesta ha mantingut amb l’actual portaveu de l’actual Grup municipal del partit a Pineda, Diego Sánchez. En aquest sentit, la regidora ha demanat ser donada de baixa “amb caràcter irrevocable” com a membre de la junta del Partit Popular i de la seva afiliació al PP. Coronile ha estat vuit anys regidora del PP Pineda.

Es tracta de la segona dimissió del PP de Pineda aquesta setmana ja que un altre regidor del partit, José Escoriza, també ha fet pública la seva dimissió i, segons informa Ràdio Pineda, ha anunciat la seva intenció d’entregar l’acta de regidor i de no assistir al Ple municipal convocat per aquest proper dijous.

Ara, si finalment es confirmessin les dues dimissions, el grup municipal del Partit Popular hauria d’incorporar en el darrer tram del mandat dos nous regidors de la candidatura que es va presentar a les municipals de l’any 2011.

1 comentari per a “Dimissions al PP Pineda”

  1. […] del Partit Popular (PP) Céline Coronil, que recentment va anunciar que abandonava el partit, ha manifestat que donarà suport al projecte i la candidatura de Ciutadans a Pineda de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris