diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diumenge amb més nuvolositat

Imatge: Meteocat

Imatge: Meteocat

Segons la previsió de Meteomar, aquest diumenge dia de Tots Sants la nuvolositat serà abundant a tota la comarca, amb algunes clarianes durant el matí. Durant bona part del dia no s’esperen precipitacions, però a partir del vespre començaran a caure els primers ruixats febles i poc abundants.

Els vents seran lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Est i Nord-est. La mar, en estat de maror, a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament, i aniran dels 18 als 20 graus; mentre que les mínimes pujaran aniran dels 13 als 16 graus.

A nivell de Catalunya, Meteocat informa que a l’extrem sud del país i a punts de muntanya de l’interior del quadrant nord-est s’espera precipitacions al llarg de tota la jornada. A més, a altres punts del litoral i prelitoral en són probables al principi i final del dia. Les precipitacions seran d’intensitat feble en conjunt, localment moderades a l’extrem sud del territori. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants al quadrant nord-est i al litoral i prelitoral sud, localment abundants al massís del Port, mentre que a la resta del Principat seran entre minses i inapreciables.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris