dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El delegat del Govern visita Òrrius

Foto: Gencat

Foto: Gencat

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, va fer aquest dilluns 9 de març una visita institucional a Òrrius. El delegat va mantenir una reunió de treball amb l’alcalde, César Diaz.

Segons informen fonts de la Delegació del Govern, un cop acabada la reunió, Brea i Diaz van fer un recorregut per diversos indrets d’Òrrius; més concretament van visitar el terreny disponible del costat del consistori maresmenc on es preveu fer una ampliació de les dependències municipals, i on també hi ha previst instal·lar un ascensor per evitar barreres arquitectòniques. Tot seguit, van fer un recorregut per diversos carrers del municipi, i van visitar les obres de millora que es duen a terme a les instal·lacions de la piscina municipal amb l’objectiu d’adequar l’equipament a la normativa vigent abans de començar l’estiu.

Les mateixes fonts han informat que aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern per escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris