dissabte, 17 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PP obté regidor a Arenys de Munt

Ramon Planas

Foto: Ramon Planas

La Junta Electoral ha donat la raó a una impugnació presentada pel Partit Popular (PP) i ha validat un vot declarat nul en les passades eleccions municipals a Arenys de Munt. Amb aquesta decisió els populars aconseguirien representació al consistori arenyenc. Segons ha pogut saber Ràdio Arenys, aquest vot hauria estat declarat nul perquè a l’interior de la butlleta va aparèixer una foto de Mariano Rajoy.

A l’espera del resultat del recurs que amb tota probabilitat presentarà el partit més directament afectat, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), el PP – que inicialment s’havia quedat fora del consistori – podria tornar a comptar amb un regidor a l’Ajuntament d’Arenys de Munt, el seu candidat Ramon Planas. Ara, els republicans arenyencs passen de 6 a 5 regidors. En aquestes darreres eleccions municipals, els populars han obtingut 222, el mateix número de vots que en els anteriors comicis del 2011.

1 comentari per a “El PP obté regidor a Arenys de Munt”

  1. […] finals de maig, la Junta Electoral va donar la raó a una impugnació presentada pel PP, i va validar un vot declarat nul en les passades eleccions […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per