dilluns, 03 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els vehicles elèctrics no pagaran peatge a la C-32

Anunc

El Simposi europeu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat aquest dijous que els peatges a les autopistes titularitat de la Generalitat seran gratuïts a partir del proper 15 de setembre per a tots els vehicles elèctrics. Aquesta mesura s’aplicarà a la C-32, tant en el tram del Maresme com el del Garraf, a la C-16 (inclosos els túnels de Vallvidrera), i al peatge de la C-33 Mollet. Segons el Govern català, se’n podran beneficiar més de 3.100 vehicles elèctrics que es calcula circulen actualment per Catalunya.

Els propietaris que es vulguin acollir a la bonificació hauran d’estar registrats al portal EcoviaT. Amb el nou descompte, els vehicles elèctrics passaran a obtenir directament una bonificació del 100%, sigui quina sigui la seva recurrència o ocupació. Aquesta mesura té per objectiu incentivar la circulació de vehicles nets, que no generen emissions i, per tant, no contaminants.

Santi Vila ha fet aquests anunci durant la celebració del ‘Simposi europeu sobre qualitat de l’aire, soroll i els seus efectes sobre la salut a les aglomeracions urbanes’ que s’ha celebrat a Barcelona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris