diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fresenius Kabi dobla producció al Maresme

.

.

L’empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi ha invertit 20 milions d’euros per ampliar les instal·lacions i gairebé doblar la capacitat de producció de la seva planta de Vilassar de Dalt. La planta de la companyia al Maresme compta amb 140 treballadors.

El director de la planta de Fresenius Kabi a Vilassar de Dalt, Francesc Villagrasa, ha destacat que aquesta inversió els proporcionarà un “molt elevat grau d’automatització” per ser molt més competents en el seu camp. Segons Villagrasa, aquesta inversió mostra el compromís de la companyia amb Vilassar de Dalt i la seva voluntat de “seguir sent un agent actiu d’ocupació al nostre país”. Aquesta inversió permetrà augmentar la capacitat de fabricació de la planta maresmenca i, al mateix temps, millorar els costos de producció.

La planta de Vilassar de Dalt, que compta amb una àmplia experiència en la producció de solucions d’infusió, distribueix els seus productes principalment a Europa, sobretot a l’Estat espanyol, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia, però també a una vintena més de països europeus. Una part de la seva producció s’exporta també a Austràlia i Sud-àfrica. A l’estat espanyol, Fresenius Kabi compta amb prop de 320 persones i té les oficines centrals a Barcelona. Aquesta companyia és l’única a l’estat espanyol que ofereix solucions per a les dues vies de nutrició clínica humana: parenteral (via intravenosa) i enteral (via gastrointestinal).

Per dur a terme aquest projecte, la companyia ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Catalonia Trade & Investment.

Imatge: Street View

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris