diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La població no deixa de créixer al Maresme

.

.

Tot i que la població de Catalunya ha patit una petita davallada del 0,14%, la comarca del Maresme segueix guanyant població. Les dades oficials a 1 de gener de 2015 assenyalen que la nostra comarca té una població de 439.512 habitants, una dada que suposa un increment de 1.593 persones empadronades al Maresme, el que representa un augment del 0,45%.

Segons l’anàlisi de l’Observatori de desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, aquest augment afecta els dos sexes, essent més destacat el del col·lectiu femení. A 1 de gener de 2015 hi havia al Maresme 222.113 dones i 217.399 homes, el que suposa un creixement del 0,45% i del 0,27%, respectivament.

Aquest creixement s’ha produït a una vintena de municipis maresmencs, sent Teià, Dosrius i Tiana les tres poblacions amb un major increment percentual d’habitants. En el cas contrari, Llavaneres, Caldes d’Estrac i Santa Susanna són els tres municipis que han perdut més població percentual.

.

.

En relació al pes poblacional, el Maresme es manté com la quarta comarca de Catalunya, només pel darrera del Barcelonès, Vallès Occidental i Baix Llobregat. La nostra comarca aporta al conjunt del principat el 5,85% de població.

1 comentari per a “La població no deixa de créixer al Maresme”

  1. muntsa ha dit:

    No es gens estrany. Tal com s’ha tornat Barcelona, penso que molts dels nous habitants del Maresme son barcelonins fastiguejats de “la millor botiga del món”

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris