divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix l’Escola de Ràdio del Maresme

Foto:

Foto: Ràdio Sant Vicenç de Montalt

Aprofitant les instal·lacions de Ràdio Sant Vicenç de Montalt, ha nascut a la comarca l’Escola de Ràdio del Maresme. Segons avancen els seus impulsors, aquest projecte neix amb la vocació de ser un centre on s’aprendrà a fer ràdio, fent ràdio.

La nova escola oferirà la possibilitat de produir material que formarà part de la graella de la ràdio municipal, mentre els alumnes aprenen els secrets de l’ofici de la mà de professors que estan en contacte amb el mitjà. També s’impartiran master classes a càrrec de professionals amb àmplia experiència. El professorat ajudarà als alumnes a crear els seus propis continguts radiofònics, que s’emetran a l’emissora municipal. A més, l’escola acompanyarà l’alumne durant tot el procés d’aprenentatge perquè pugui conèixer la seva veu, a ell mateix i ampliar els seus registres, coneixements i competències per preparar-se per fer ràdio com un professional.

.

.

Els responsables de l’Escola de Ràdio del Maresme consideren que la ràdio no només s’aprèn amb llibres, apunts i exàmens. “És tant important o més posar-se davant el micròfon, perdent la por i creant continguts propis”, assenyalen. Per altra banda, a través dels recursos que ofereix Ràdio Sant Vicenç de Montalt es podrà donar via lliure a totes les propostes que neixin dins l’escola. En aquest sentit, la col·laboració entre alumnes tindrà “tot l’espai que necessiti per donar vida a l’emissora i crear un espai de comunicació únic al Maresme”, conclouen. La formació s’oferirà en períodes que aniran d’octubre a maig.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per