diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Noves bateries a subestacions de Calella i Tordera

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

Amb la instal·lació de tres noves bateries de corrent contínua, Endesa ha finalitzat recentment treballs de reforma tecnològica a les subestacions de Calella i Tordera. Segons informen fonts de la companyia elèctrica, aquestes actuacions permetran millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a prop de 85.000 clients repartits entre una quinzena de municipis maresmencs i de la comarca de la Selva. Aquests treballs han suposat una inversió d’uns 30.000 euros.

L’actuació ha consistit a incorporar una bateria de nova tecnologia a la subestació de Calella i a substituir-ne dues a la subestació de Tordera. Fonts d’Endesa informen que les noves bateries són més potents i aporten tota la funcionalitat de la tecnologia digital actual. Així, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota d’una major potència i capacitat, fet que segons Endesa comporta una millora substancial en l’autonomia i la fiabilitat del servei als clients de la Companyia.

Aquests treballs beneficiaran els municipis de Calella, Canet de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Tordera – a la comarca del Maresme –, i a Blanes, Fogars de la Selva, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Malgrat de Mar i Vidreres – a la Selva –.

El nou element tecnològic consta d’un mòdul d’una intensitat de 105 ampers hora un element que, segons la companyia elèctrica, millora els serveis auxiliars de la instal·lació com, per exemple, els sistemes d’interrupció d’energia o sistemes de telecontrol i proteccions, que “són elements indispensables i aporten seguretat i protecció de la pròpia instal·lació i de les persones”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris