diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda subvenciona un taxi a demanda

Les parades del servei

Les parades del servei

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha impulsat per primer cop un servei de Taxi a la Demanda (TAD) per a les persones empadronades al municipi que resideixen als barris de Can Carreras i Montesol. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del col·lectiu taxista de la població i de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

Segons avancen fonts municipals, es tracta d’un servei de transport amb taxi, amb reserva prèvia, per als residents en les esmentades urbanitzacions pinedenques. El taxi realitzarà la recollida el dia i l’hora i al lloc acordat – segons consti a la reserva – i el trasllat fins al centre urbà, on l’usuari pot escollir la parada on vol baixar.

.

.

Cada trajecte té un cost de 9 euros, dels quals 2,50 euros els paga al comptat la persona beneficiària i 6,50 euros els subvenciona l’Ajuntament de Pineda. Els majors de 65 anys, les persones amb mobilitat reduïda acreditada (mínima 33%) i les persones amb problemes de mobilitat puntual acreditada, podran fer ús il·limitat del servei, mentre que la resta d’usuaris podran fer fins a sis trajectes durant l’any.

Per altra banda, s’han fixat cinc parades: l’estació de Renfe, la Plaça de les Mèlies, el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Pineda Centre, el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Poblenou i la Deixalleria municipal a la zona del Polígon de Mas Roger. A més, l’usuari també podrà utilitzar el servei per fer el trajecte contrari. És a dir, des de les parades del centre urbà fins al domicili particular de Can Carreras o Montesol.

Horari i reserves

L’horari del servei és de dilluns a divendres (no festius), de 7.00 h a 20.00 h. Per fer la reserva s’ha de trucar al 937629600, amb un mínim de 24 hores d’antelació, indicant el lloc i l’hora de la recollida i les dades del retorn (lloc i hora de la recollida), en el cas que la persona usuària necessiti el servei d’anada i tornada. També s’indicarà el nombre de passatgers que utilitzaran el taxi (màxim quatre persones) i, un cop gestionada la reserva, la persona beneficiària rebrà una trucada de confirmació del servei.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris