diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primera pedra del Mercat de Montgat

.

.

Dissabte passat 28 de Novembre va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del Mercat de Montgat. Aquest acte simbòlic dóna per inaugurades les obres del nou mercat, i també el tret de sortida a la comercialització dels locals que hi formaran part.

El Mercat de Montgat, situat estratègicament a les portes del Baix Maresme, pretén aportar als seus usuaris rodalies una experiència de compra adaptada als nous temps. En aquest sentit, el nou equipament disposarà d’una oferta comercial i de serveis especialitzats orientada a fomentar el comerç de proximitat.

.

.

El nou espai comptarà amb més de 20 parades i locals que es complementaran que es complementaran amb el supermercat Mercadona. A més, es podrà gaudir d’espais verds, zones infantils i terrasses de restauració, que convertiran el Mercat de Montgat en un punt de trobada. Els accessos de El Mercat de Montgat es trobaran estratègicament situats a peu de carrer, per poder accelerar la visita i l’experiència de compra.

Per altra banda, els dies 9 i 10 de desembre, a les 15.30 h, tindrà lloc la presentació del nou mercat a la Sala Pau Casals de la Biblioteca ‘Tirant lo Blanc’, on també es podrà tenir un contacte directe amb els responsables.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris