diumenge, 02 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol millora la cobertura TDT i mòbil

La torre de comunicació

La torre de comunicació

Sant Pol de Mar ha activat aquesta setmana els nous equips de TDT i telefonia mòbil que la companyia Vodafone ha instal·lat al municipi aprofitant l’actual torre de telecomunicacions. Aquests nous equips milloraran el servei de telefonia mòbil i la recepció del senyal de la televisió digital en un municipi amb una especial particularitat orogràfica.

L’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, va presentar divendres aquesta activació acompanyada pel director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró. Durant la presentació, Garrido va destacar que es tracta “d’un pas important per al municipi”, però va assenyalar que “no s’ha solucionat tota la problemàtica”, doncs previsiblement no arribarà a alguns punts foscos de la població. En aquest sentit, l’alcaldessa va avançar que en el propers mesos es duran a terme noves accions per millorar aquests serveis, tot destacant la importància de la col·laboració ciutadana per assolir aquest objectiu.

Visita a la torreAj.  | Foto: Sant Pol

Visita a la torre | Foto: Aj. Sant Pol

Per la seva banda, Puigneró va donar a conèixer el detall del desplegament de la resta dels 20 equips de Vodafone que s’han instal·lat durant aquest 2015 a torres del Catalunya Connecta repartides per tot el territori català i que permetran millorar el servei de telefonia mòbil a diferents punts del país. També va voler destacar la importància dels ajuntaments disposats a col·laborar amb el Govern per solucionar els problemes dels ciutadans, com en el cas de la TDT i la telefonia mòbil a Sant Pol de Mar. Per últim va informar que en els darrers sis mesos s’han dut a terme una vintena d’actuacions per millorar el servei de telefonia mòbil arreu de Catalunya.

La presentació va acabar amb una visita la torre de telecomunicacions on s’han ubicat els nous equips.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris