divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Deu dies sense telèfon ni internet

Imatge: YouTube

Imatge: YouTube

Des de fa més de 10 dies, centenars de veïns d’Alella i Premià de Mar es troben sense telèfon ni connexió a internet. Segons informa el portal 3/24, Movistar creu que hi ha una clara relació de causa-efecte entre els diferents sabotatges i la vaga que fa prop de dos mesos van iniciar el col·lectiu de treballadors subcontractats de l’empresa.

Aquest divendres, després de nombroses trucades a l’empresa Movistar, aquesta companyia de telefonia ha enviat un tècnic per a reparar el que podria ser un sabotatge. En aquest sentit, aquest mateix tècnic ha dit que tots els cables estant tallats, i ha afegit que aquesta mateixa incidència s’ha repetit en diferents municipis de la comarca del Maresme.

Segons aquesta informació, a hores d’ara es difícil quantificar l’abast de la incidència perquè hi ha llocs on després de fer-se la reparació es tornen a sabotejar una i altra vegada. Els usuaris reclamen una solució ràpida perquè es normalitzi el servei. Per la seva banda els consistori afectats han començat a prendre iniciatives. Per exemple, l’Ajuntament d’Alella facilitarà un espai d’accés a Internet a l’Espai Jove, i s’ha posat en contacte amb la companyia telefònica perquè solucioni la problemàtica. També, l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor està facilitant informació als usuaris.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per