dilluns, 18 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tanquen preventivament un balneari

Hotel Colon

L’Hotel | Foto: Aj. Caldes Estrac

L’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya va informar el passat 10 d’abril a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac que els resultats d’unes inspeccions dutes a terme en les instal·lacions del Balneari situat a l’Hotel Colon havien conclòs que uns nivells de desinfecció incorrectes havien provocat l’aparició de legionel·la.

Per aquest motiu, l’esmentada Agència va decretar el tancament preventiu del Balneari. A més, aquesta autoritat sanitària que depèn de la Generalitat ha dictat tot un seguit de mesures als responsables de l’establiment que han de complir de manera preceptiva per a poder autoritzar-ne novament el seu funcionament.

Per la seva part, el consistori caldenc, com a titular que és de la concessió de la instal·lació mitjançant decret d’alcaldia, ha obert un expedient informatiu, amb inspecció inclosa per part dels Serveis Tècnics Municipals. De moment, a part dels problemes sanitaris detectats per l’Agència de Salut Pública, els tècnics municipals han observat també altres deficiències en les instal·lacions, especialment en els circuïts d’aigua termal i de talassoteràpia, segons han informat fonts de l’Ajuntament. Igualment, el mateix consistori ha ofert els serveis del nou Balneari Termal de la Riera per atendre els clients que s’haurien vist afectats pel tancament.

L’Ajuntament de Caldes ha avançat també que en els propers dies, i en funció dels resultats d’aquest expedient, es podria iniciar el procés de rescat de la concessió per incompliment de les prescripcions a les que està obligat el concessionari.

1 comentari per a “Tanquen preventivament un balneari”

  1. […] Pública de Catalunya, pel seu mal estat i per la deficient gestió del servei que han portat a clausurar-lo en diferents ocasions, segons recorden les mateixes […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per