divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tornen els Tres Tenors

.

.

La quarta edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella continua en aquesta ocasió amb un concert homenatge als Tres Tenors. Amb aquesta actuació l’organització del festival ha volgut celebrar el 25è aniversari del primer concert dels Tres Tenors (Josep Carreras, Placido Domingo i Luciano Pavarotti).

El concert tindrà lloc el proper 13 de Juny, a les 10 de la nit, al Pati de l’escola Pia de Calella i sobre l’escenari hi seran els tenors catalans Josep Fadó, Alex Vicens i Albert Deprius acompanyats del Cor Harmonia Calellenc i l’Orquestra Simfònica Harmonia, tots ells sota la direcció de Salvador Brotons.

Per la Temporada Lírica Ciutat de Calella han passat diversos personatges importants dins el món de la música, i en aquesta quarta edició l’organització ha mostrat la seva satisfacció per la participació del director Salvador Brotons que ha dirigit alguns dels millors espectacles d’arreu del món. Durant el concert el públic podrà gaudir d’una nit plena de música on sentirà des d’Òpera, Sarsuela, Cançons Napolitanes i altres temes menys lírics.

Venda d’entrades

De l’1 al 12 de Juny, de 18 a 20h, al Centre Musical Can Salom de Calella. Entrades numerades des de 10 fins a 25 euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per